MenSen nummer 4, oktober 2017 bevat onder andere:

06 – Kort nieuws

Blij met de opbrengsten van Wereld MS Dag 2017 en de direct mail actie van juli 2017.
Oproep voor onderzoek door Hanneke Hulst, prijswinnaars actie ‘een Moeder vol Stoplichten’ en aanbod MenSen in gesproken vorm.

08 – Interview met Jarno Gall (24 jaar)

”Je hebt maar één leven. daar moet je alles uithalen. Het niet altijd makkelijk zijn, maar het wordt nóóit ongemogelijk!”

12 – Reportage Oceans of Hope Challenge Kroätie 2017. MS en zeilen op mooiste plekjes?
17 – Gedicht ‘De juiste stem’ door Bauke Liefers.
18 – MSweb ”Chagerijnen doen we ook, maar we houden de moed erin.”
22 – MS-kwaliteitsregistratie gaat van start Bestuurslid Robert van de Bos.
24 – Vakantieweek Tesselhuus ”Jammer dat op Texel de week ook maar zeven dagen heeft.”
28 – Boekennieuws ‘Menselijkheid in de zorg’. Leo Visser, neuroloog, zet zich in voor betere communicatie tussen arts en patiënt.
35 – Opbrengst Dam tot Damloop 2017 Stichting Terri zamelt geld in voor onderzoek en kwaliteit van leven met MS.

Preview Nr. 4, oktober 2017

Nr. 4, oktober 2017

Voor leden staat de meest recente MenSen digitaal. Door op de onderstaande button de klikken en uw lidnummer in te vullen, komt u op de volledige versie van het blad terecht.

Lees MenSen