Bestuurswisseling bij MS Vereniging Nederland

Even voorstellen: het nieuwe Bestuur MS Vereniging Nederland

Bestuur MS Vereniging Nederland per 4 juni 2016

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 4 juni jl. hebben we afscheid genomen van drie Bestuursleden:

Klaas Bouma – secretaris

Gerard Fransen – penningmeester

Hans de Goeij – voorzitter

… en hebben we drie nieuwe Bestuursleden welkom geheten:

Hermien Kosian – secretaris

Henk de Jong – penningmeester

Robert van de Bos – algemeen bestuurslid

Daarmee ziet de samenstelling van het nieuwe Bestuur MS Vereniging Nederland per ALV 4 juni 2016 er als volgt uit:

Jan van Amstel – voorzitter

Hermien Kosian – secretaris

Henk de Jong – penningmeester

Robert van den Bos – lid algemeen bestuur

Raymond Timmermans – lid algemeen bestuur, 2e termijn

Beatrice Boots – lid algemeen bestuur, 2e termijn

Hermien Kosian, bestuurslid MS Vereniging NederlandHermien Kosian

Ik geloof in “delen om te kunnen vermenigvuldigen”. Met andere woorden: samenwerken en leren van elkaar is zo’n fijne manier om verder te komen en dat is wat ik de regio’s en de vereniging gun.

Robert van den Bos, bestuurslid MS Vereniging NederlandRobert van den Bos

Ms is een ziekte die je de rest van je leven bij je draagt. Wat de ziekte betekent verschilt van mens tot mens. Deze vereniging is in het leven geroepen om alle patiëntenbelangen te behartigen. Een doel waar ik mij graag hard voor maak.

Henk de Jong, bestuurslid MS Vereniging NederlandHenk de Jong

Ik verheug mij er op bestuursniveau een bijdrage te kunnen leveren aan het werk binnen onze MS Vereniging. Daarnaast mag ik ook een toezichthoudende functie gaan vervullen bij MS Zorg Nederland. Hierdoor kan ik een nuttige brugfunctie vervullen. Alles staat in teken van het belang van de MS patiënt.