Bestuursleden gezocht

De MS Vereniging Nederland is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden

Vacature MSVN bestuursleden

Door het aflopen van de bestuurstermijnen van onze voorzitter en onze secretaris, komen er in 2016 twee posities vacant in het bestuur van de MS Vereniging Nederland.

Het bestuur is daarom op zoek naar twee nieuwe bestuursleden die kunnen aantreden per 1 januari 2016 en 1 juli 2016.

Het betreft een vrijwilligersfunctie, waarbij de voorkeur uitgaat naar een kandidaat met een breed netwerk binnen de zorg en sterke affiniteit met MS. Kandidaten die daarnaast tevens voldoen aan het algemene profiel voor bestuursleden en die zelf MS hebben, genieten de voorkeur.

Spreekt het u aan of weet u iemand die graag de MS Vereniging Nederland wil ondersteunen op bestuurlijk niveau? Het bestuur komt ongeveer acht keer per jaar bij elkaar. Voor algemene inlichtingen en voor het opvragen van de algemene profielschets kunt u mailen naardirectie@msvereniging.nl.

Uw schriftelijke sollicitatie of voordracht kunt u mailen aan: directie@msvereniging.nl met als onderwerp vacature bestuurslid.